De geselecteerde LME-futures zijn tegelijkertijd beschikbaar op QED POP’s in New Jersey en Illinois. De latencies en prijzen zijn beschikbaar op http://www.quincy-data.com/

“De LME is een gevestigde leider op het gebied van de prijsbepaling voor metaalmarkten wereldwijd,” zei algemeen directeur Francois Tyč bij MBI. “Wij zijn verheugd om LME-gegevens te leveren via QED – een eenvoudige en lage latency dienst die het mogelijk maakt voor de handelaren om rekening te houden met cruciale LME-gegevens in hun besluitvormingsprocessen.”

Het lokale millimeternetwerk van MBI in het Verenigd Koninkrijk verbindt de vijf leidende tradingcentra in en rond Londen aan de laagste gekende latencies. Het microgolfnetwerk van MBI verbindt de grootste tradingcentra in het Verenigd Koninkrijk met die op het Europese continent, vaak aan de laagste gekende latency.

“Gezien de competitie om gebruik te maken van de voorspellingen van tradingmodellen wordt een breder gebruik gemaakt van microgolfgegevens van meer activacategorieën, strategieën en regio’s,” vervolgde Tyč. “We verwachten dat er interesse zal zijn in de via de QED-dienst verdeelde LME-metalen van Chicago tot Mumbai en ook van de grote tradingcentra daartussen.”

De QED-dienst biedt prijsbepaling ‘à la carte’, contracten van drie maanden en gratis probeerversies. Naast de LME verdeelt de QED-dienst marktgegevens van twaalf beurzen op 18 QED POP’s in Europa, de VS en Azië.

Over McKay Brothers International, SA

McKay Brothers International, SA is een beproefde leverancier van private draadloze bandbreedte en de toonaangevende verdeler van extreem lage latency microgolfmarktgegevens. De Quincy Extreme Data-dienst is een geïntegreerde en gestandaardiseerde dienst die geselecteerde marktgegevens biedt van verschillende financiële beurzen wereldwijd. De dienst wordt aangeboden in exchange colocation centers in de hele wereld.

SOURCE McKay Brothers International, SA

Powered by WPeMatico