SHANGHAI, November 15, 2017

LOUIS XIII Cognac esitteli kappaleen 100 YEARS The Song We'll Only Hear If We Care. 

Kyseessä on Pharrell Williamsin ainutkertainen sävellys, joka julkaistaan vasta vuonna 2117. LOUIS XIII halusi tehdä Pharrellin kanssa yhteistyötä, koska kumpikin taho on huolissaan ympäristön tilasta. Kappale käsittelee luonnon ja ihmisen välistä herkkää suhdetta ja ihmisen vaikutusta ympäristöön. Jokainen LOUIS XIII ‐pullo edustaa usean sukupolven kellarimestarien elämäntyön huipentumaa, ja siksi LOUIS XIII ajattelee aina vuosisadan eteenpäin.

Pharrell Williams & Ludovic du Plessis Global Executive Director of Louis XIII (PRNewsfoto/LOUIS XIII Cognac)
Pharrell Williams & Ludovic du Plessis Global Executive Director of Louis XIII (PRNewsfoto/LOUIS XIII Cognac)
Billboard (PRNewsfoto/LOUIS XIII Cognac)
Billboard (PRNewsfoto/LOUIS XIII Cognac)
Pharrell Williams & Ludovic du Plessis Global Executive Director of Louis XIII (PRNewsfoto/LOUIS XIII Cognac)Billboard (PRNewsfoto/LOUIS XIII Cognac)

     (Logo: http://mma.prnewswire.com/media/604474/LOUIS_XIII_Cognac_Logo.jpg )

     (Photo: http://mma.prnewswire.com/media/604471/LOUIS_XIII_Cognac.jpg )

     (Photo: http://mma.prnewswire.com/media/604473/LOUIS_XIII_Cognac.jpg )

Pharrellin eksklusiivinen kappale tallennettiin levylle, joka on valmistettu Cognacin alueen kalkkipitoisesta savesta. Levy varastoidaan LOUIS XIII:n kellariin Fichet‐Bauchen suunnittelemaan huippumoderniin kassakaappiin, joka voi tuhoutua vain peittyessään veteen. Jos merenpinta jatkaa hälyttävän nopeaa nousuaan ilmastonmuutoksen vuoksi, merkittävä osa maapallosta jää tutkijoiden mukaan veden alle seuraavan sadan vuoden kuluessa. Ainoa tapa varmistaa, että Pharrellin kappale kuullaan uudestaan vuonna 2117 – eli vuosisadan päästä – on puuttua ilmastonmuutoksen kulkuun. Jos emme muuta nykyisiä elintapojamme, tulevat sukupolvet eivät koskaan kuule tätä kappaletta. Pharrell Williamsin 100 YEARS ‐ kappale julkaistaan vuonna 2117, mutta vain jos me välitämme – #Ifwecare.

“Arvostan sitä, että LOUIS XIII ajattelee vuosisadan eteenpäin”, Pharrell Williams sanoo. “Meidän kaikkien pitäisi toimia näin planeettamme kohdalla. Meidän yhteinen etumme on, että luonto säilyy myös tuleville sukupolville. Jokainen pullo edustaa monen sukupolven miesten ja naisten elämäntyötä. Koko jutussa on kyse perinteestä ja sen siirtämisestä.” Pharrell on puhunut pitkään ympäristönsuojelun puolesta ja ymmärtää, kuinka suuri merkitys yksittäisten ihmisten toimilla on ilmastonmuutoksen torjumisessa.

100 YEARS sai ensiesityksensä Shanghaissa järjestetyssä yksityisessä kuuntelutilaisuudessa, jossa Pharrell esitti kappaleen vain kertaalleen. Yleisön sata onnekasta vierasta eivät saaneet nauhoittaa tätä ainutlaatuista kokemusta, joten kappale pysyy salaisuutena seuraavat sata vuotta. LOUIS XIII ja Pharrell haluavat inspiroida kutsuvieraita ryhtymään toimiin ja alkaa motivoida muitakin ihmisiä osallistumaan ilmastonmuutoksen suitsimiseen kaikkialla maailmassa.

“Olemme äärimmäisen ylpeitä tästä innovatiivisesta projektista”, sanoo LOUIS XIII:n johtaja Ludovic du Plessis. “Luonto ja aika ovat oleellinen osa toimintaamme. Epävakaassa ympäristössä edes kaikkein paras kellarimestari ei pysty luomaan LOUIS XIII:n kaltaista poikkeuksellisen hyvää sekoitusta. Ilmastonmuutos on yksi 2000‐luvun uhkaavimmista ongelmista. 100 YEARS – The Song We'll Only Hear If We Care ‐kappaleen kautta voimme toivottavasti kannustaa ihmisiä kaikkialla maailmassa ryhtymään toimiin.”

Vuonna 2015 LOUIS XIII teki yhteistyötä näyttelijä John Malkovichin kanssa elokuvassa 100 YEARS: The Movie You Will Never See. Elokuva oli ajatuksia herättävä taideteos, joka tutkii menneisyyden, nykyhetken ja tulevaisuuden välisiä suhteita. 100 YEARS – The Song We'll Only Hear If We Care sai ennakkoesityksensä Shanghaissa 13.11.2017. Lisätietoja on tuotteen sivustolla osoitteessa WWW.LOUISXIII‐COGNAC.COM

ILMASTONMUUTOS 

LOUIS XIII ‐konjakin kehitti Paul Rémy Martin vuonna 1874, ja tuotteen ainutlaatuisuudesta on kiittäminen sen luojia: ympäristöä ja tuotteen omistajien ja kellarimestarien pitkää ketjua. Luontoäiti on oleellinen osa toimintaamme: jos luonto ei ole tasapainossa ja voi hyvin, parhaimmatkaan kellarimestarit tai viinitarhat eivät pysty kasvattamaan ja valmistamaan sitä jopa 1 200 elämänveden (eauxdevies) sekoitusta, josta jokaisen LOUIS XIII ‐pullon sisältö muodostuu. Niin kuin Paul Emile Rémy Martin, André Giraud, Georges Clot ja Pierrette Trichet ennen häntä, myös nykyinen kellarimestari Baptiste Loiseau varastoi talteen tislaamomme parasta elämänvettä perintönä seuraajilleen ja seuraavalle vuosisadalle.

Shanghain julkaisutapahtuman jälkeen LOUIS XIII Cognac aloittaa kaikkialle maailmaan ulottuvan kiertueen, jonka tarkoituksena on lisätä ympäristötietoisuutta ja järjestää hyväntekeväisyysillallisia, joissa kerätään varoja ympäristöjärjestöille. Kiertueelta saaduilla varoilla LOUIS XIII tukee suoraan yhdistyksiä, jotka torjuvat ilmastonmuutosta paikallisella tasolla.

Grande Champagnen alueen kasvuolosuhteet ja viiniköynnökset ovat merkittävä osa LOUIS XIII:n kokonaisuutta, mutta jokainen pullo edustaa myös usean sukupolven kellarimestarien elämäntyötä. Vuoden 1874 Pariisin maailmannäyttelyyn tehty juoma on lunastanut paikkansa myös Euroopan kuningasperheiden saleissa, joten LOUIS XIII on saanut katsella 1900‐luvun elämää näköalapaikalta. Sen vuoksi onkin luonnollista, että huolehdimme ympäristöstämme ja näytämme suuntaa yhden 2000‐luvun suurimman ongelman ratkaisussa. Viininviljelyalueiden ja niiden kasvuolosuhteiden suojelu on jo pitkään ollut osa päivittäistä toimintaamme, ja kellarimestarien pitää aina varastoida parasta elämänvettä talteen seuraajilleen. Siksi sata vuotta eteenpäin ulottuva ajattelu on ollut yksi toimintafilosofiamme kulmakiviä aina LOUIS XIII:n perustamisesta alkaen. Seuraaville sukupolville jättämämme perinnön vaaliminen on oleellinen osa brändimme rakennetta, ja osallistumisemme ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun ei ole meille ainoastaan hyvä teko, vaan myös pakollista.

Remy Cointreau Group, johon myös LOUIS XIII kuuluu, on ollut pitkään mukana kansainvälisessä

ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa. Se liittyi Yhdistyneiden kansakuntien Global Compact ‐

ympäristöaloitteeseen 14 vuotta sitten ja on kuulunut aloitteen edistyneelle tasolle vuodesta 2014.

Remy Cointreau Group on sitoutunut hillitsemään ilmastonmuutosta kansainvälisesti, ja sen vuoden 2020 yhteiskuntavastuuohjelma on laadittu YK:n ympäristökehikon puitteissa. Yksi vuoden 2020 ohjelman päätavoitteista on ilmastonmuutoksen vastainen taistelu, ja yksi ohjelman tarkemmista päämääristä onkin vähentää yrityksen tuottamia kasvihuonepäästöjä ja pienentää sen hiilijalanjälkeä. Ohjelman pääprioriteetteihin kuuluvat kestävät viininkasvatusmenetelmät, energiatehokkuus, ympäristöystävällisten pakkausten käyttö, kuljetusten optimointi ja metsien suojelu. Koska LOUIS XIII:n tuotantomäärät ovat pieniä, myös tuotteen hiilidioksidipäästöt jäävät mataliksi.

“Yrityksenä meidän täytyy joka päivä tehdä parhaamme, jotta maailmasta tulisi parempi paikka”, kertoo Ludovic du Plessis, LOUIS XIII ‐brändin johtaja. “Kukaan yksittäinen henkilö tai mikään yritys ei kuitenkaan voi pysäyttää ilmastonmuutosta yksin – ihmisten kaikkialla maailmassa pitää työskennellä yhdessä saman päämäärän eteen. Yhdessä olemme paljon vahvempia kuin yksin. Kyseessä ei ole minkään yksittäisen kaupungin tai maan tulevaisuus, vaan koko planeetan. Meidänkään päähuolemme ei koske Cognacin aluetta, vaan kaikkia maailman kaupunkeja.”

TIETOJA PHARRELL WILLIAMSISTA 

“Tavoitteenamme on inspiroida ihmisiä, ja projektin tekeminen Pharrell Williamsin kanssa tuntui hyvin luonnolliselta”, sanoo Ludovic du Plessis, LOUIS XIII ‐brändin johtaja. “Hän on yksi musiikkimaailman luovimmista artisteista ja samalla tärkeä roolimalli ilmastonmuutoksen vastaisessa taistelussa, etenkin nuorten keskuudessa”. Visionäärisenä muusikkona ja tuottajana pidetty Pharrell Williams on yhdysvaltalainen laulaja ja lauluntekijä sekä musiikki‐ ja elokuvatuottaja. Pharrell on saanut kymmenen Grammy‐palkintoa ja kaksi Oscar‐ehdokkuutta. Hän puhuu intohimoisesti ympäristöasioiden puolesta ja on jo pitkään tiedostanut ilmastonmuutoksen vaarat ja kehottanut ihmisiä ryhtymään toimiin muutoksen vaikutusten pienentämiseksi.

TIETOJA LOUIS XIII COGNACISTA 

Ajattele vuosisata eteenpäin.

Jokainen LOUIS XIII ‐pullo edustaa usean kellarimestarien sukupolven elämäntyötä.

Merkin perustamisesta lähtien 1874 jokainen kellarimestarien sukupolvi on valinnut LOUIS XIII:n

valmistukseen kellareidemme vanhinta ja arvokkainta elämänvettä. Samoin myös nykyinen kellarimestari Baptiste Loiseau varastoi talteen tislaamomme parasta elämänvettä perintönä seuraajilleen ja seuraavalle vuosisadalle.

LOUIS XIII on hienovarainen sekoitus jopa 1 200 elämänvettä, jotka ovat 100‐prosenttisesti kotoisin Grande Champagnesta, Cognacin alueen ytimestä. Legendaarinen pullo on valmistettu hienosta kristallista jo useiden sukupolvien ajan, ja se on artesaanimestarien puhaltamaa lasia. LOUIS XIII:n ainutlaatuisessa aromissa yhdistyvät mirha, hunaja, kuivatut ruusut, luumu, kuusama, sikarilaatikko, nahka, viikunat ja passionhedelmä.

LOUIS XIII on tuoksu – ajan tuoksu.

Katso video klikkaamalla tästä: 

https://www.youtube.com/watch?v=UIqCFKweCWc&feature=youtu.be

Muista nauttia vastuullisesti.

SOURCE Louis XIII Cognac Grande Champagne

Powered by WPeMatico